Sivut

torstai 27. syyskuuta 2012

Runo syyskuulleRuno syyskuulle


Leijuvien lehtien taikaa, kauniin ruskan aikaa tarjoilee syyskuu meille, ohjailee värien teille. Aamuissa jo kirpeyttä, illoissa hämärrystä, ja yöt ovat pimeitä, toisinaan lämpimiä. Joka syyskuuta rakastaa, saa satoakin pakastaa. Säilöä kurkut ja tomaatit, valmistaa monet pikkelssit. Marjahillopurkit rivissä odottamassa talvipäiviä, suomassa herkutteluhetkiä pakkasenkin keskellä.

  Kirjoittanut kurukukka 

________________________________________________________________________
 
 

Syksyn laulu kaunis

Syyspäivän tenhoa, kuultavaa lumousta, johon kanssasi jään. Elämän lempeä laulu virvoittaa väsynyttä kehoa. Ajatuksemme etsivät toisiaan ja hymyillen jakavat salaisuuksiaan. Kuvat kauneimmat eteemme piirtyvät ja toivehetkiä luoksemme siirtävät, nuo unelmapilvet niin ihanat. Valomaailman portista astumme sisään ja silmämme luomme itään. Siellä kangastukset suloiset meitä viekoittelevat ja toivonniemeen kuljettavat. Välke veden on valloittava, sitä täytyy nyt ihailla.

  Kirjoittanut kurukukka 


Syksy tunnelmaa tuo


Syksyn kauneutta sinulle tarjolla, jos silmät avoinna kuljet luonnossa. Lehtimaton pehmeys ihana, kuuluuhan kahinaa kulkiessa. Väripaletista on monia värejä tarjolla, kauniisti toisiinsa sointuvina. Syksy on kypsää aikaa, on jokaisessa päivässä taikaa. Silmät tuikkien, kuljen niityllä melkein tanssien. Siivetpä jos näin minulla ois, yläilmoista kaikkea ihanuutta katsella vois. Vaan kulkemaan täytyy tyytyä omilla jaloillaan, mutta haaveillessa ei tarvitse ryhtyä suremaan, sillä mielikuvituksen siivet kantavat ja ylöspäin kulkijaa nostavat.

  Kirjoittanut kurukukka  ♥

♥ * ♥ * ♥ * ♥ * ♥ * ♥ * ♥ * ♥  *   ♥ * ♥ * ♥ * ♥ *  ♥ * ♥ * ♥
    *   *   *   * ♥  * ♥  *   *   *   * 

Syksy sydäntä valloittaa

Se polku, joka johdatti sinut luokseni, sitä polkua kiitän, sillä se polku olikin rakkauden polku. Olemme kulkeneet toistemme kotiseudulla toisistamme tietämättä. Sinä olet käynyt koneasioiden vuoksi kotikaupungissani ja minä työporukan matkassa retkellä kotikuntasi alueella. Silloinko jo oli olemassa aavistus teidemme kohtaamisesta myöhemmin. Silloinko jo rakkaustarina alkujuuriaan kasvatteli, askel kerrallaan meitä kohti toisiamme lähensi ja lopulta yhteen saatteli.

  Kirjoittanut kurukukka 

 
Syyspyörteissä pyörien


****************

Syksyn tuulet
sydänten niityillä
soittavat keinuvia
unelmankeveitä sävelmiä
jotka pyörivät
ympärillä
kietovat muistoja
kukkaköysillä****************

Syksyn tuulet
tuovat tuoksuja
hempeitä hetkiä
ohi menneistä
kesäpäivistä
ja myös hänestä
joka pyörii mukana
syksyn kauneimmassa
lehtivalssissa


****************
 
  Kirjoittanut kurukukka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti