Sivut

perjantai 27. heinäkuuta 2012

Jatkoaikaa elämälle

1001691xpqi7o954l.gif 688851znqj6ljtsv.gif

Kuoleman portilta sait vielä palata

Kun sinulle kerrotaan, että elämäsi on ohi, kun se vasta on mielestäsi päässyt kunnolla alkuun parikymppisenä, ollessasi opiskelemassa unelmiesi ammattiin. Kun olet kuolla jo ensimmäisessä leikkauksessa rajuun verenvuotoon ja shokkiin. Kun lääkärikunta ei usko sinun jäävän eloon, vaikka puolella sairastuneista on se mahdollisuus olemassa. Kun kuukauden kuluttua saman sairauden vuoksi samoihin aikoihin leikattu nuori perheenäiti on jo kuollut.

 Kun päätät taistella elämäsi puolesta uskomalla olevasi tuossa "puolet jäävät eloon" - joukossa ja lopulta lukuisten leikkausten ja solumyrkkyhoitojen jälkeen pääset jaloillesi ja saat jatkaa elämääsi. Tosin tuomittuna lapsettomuuteen ja ennenaikaiseen vanhenemiseen sekä jatkuvaan sairasteluun, mutta kuitenkin saat olla vielä elossa. Kun opintosi jäävät kesken ja joudut olemaan kuukauden ja useiden viikkojen jaksoja sairaalassa. Kun menetätä opintorahasi ja jäät puille paljaille pienellä sairaspäivärahalla, jolla et saa edes tarvitsemiasi lääkkeitä.

Kun sosiaalitoimisto kieltäytyy maksamasta tukea, jolla saisit maksettua mittavan suuren sairaalalaskun, vetoamalla siihen, että voithan käydä pyytämässä lainaa kaikilta sukulaisilta. Kun vanhempasi ovat työttöminä ja itsekin rahattomina. Kun menetät pitkät hiuksesi solumyrkkyjen vuoksi ja tulet kaljuksi. Kun kaikki ystäväsi hylkäävät sinut ja jäät yksin.

Kun jaksat lopulta jatkaa opintojasi ja valmistua unelmiesi ammattiin. Kun haet työpaikkaa, jonka työnantaja haluaisi jättää sinut valitsematta virkaan sairastelujesi vuoksi, mutta joutuu kuitenkin valitsemaan sinut, kun useampi opiskelutoverisi vetää hakupaperinsa pois, antaakseen sinulle edes mahdollisuuden saada työtä. Kun sinut lopulta valitaan työhösi ainoana hakijana.

Kun hoitava lääkärisi haluaa kieltää sinulta työskentelyn unelmiesi ammatissa sillä ajatuksella, että työ on sinulle liian raskasta ja syöpä saattaisi taas lähteä leviämään, kuten se teki puolen puoden kuluttua leikkauksista ja josta kuitenkin vielä selvisit.

Kaikki nuo kokemukset laukaisivat minussa halun kirjoittaa ja sitä olen kyllä tehnytkin. Taivaan Isä varjeli minut kuolemalta, sillä saamani ilmoituksen mukaan minulla oli vielä tehtäviä tekemättä. Monta vähältä piti tilannetta on ollut uhkaamassa henkeäni, mutta vielä ovat enkelvartiot hoitaneet tehtävänsä.

Kaikille nuorille haluan sanoa, että olette jo lottovoittajia, jos saatte olla terveitä, ilman sairasteluja hyvässä kunnossa. Terveys on ihmiselle asia, joka on kultaakin kalliimpi, mutta sitä ei ehkä osaa arvostaa riittävästi, ennenkuin sen menettää.


Kotisivustoni ja samalla 21 eri sivustoani löydät tästä: http://kurukukka.suntuubi.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti